WOLFPACK

WOLFPACK

Met Wolfpack helpen we Kleine en Middelgrote Ondernemingen, hun werknemers veerkrachtiger te maken enerzijds, en anderzijds beter te laten samenwerken met als doel hogere productiviteit, minder stress en meer energie


stress....

Stress is volgens wikipedia een vorm van spanning die in het lichaam van mensen, dieren of planten optreedt als reactie op externe prikkels en die gevolgd wordt door een bepaald patroon van fysiologische reacties.

Het leren omgaan of verminderen van stress heet stress management. Men kan bijvoorbeeld leren controle uit te oefenen op de oorzaken van stress, zichzelf bepaalde beperkingen op te leggen, of om 'nee' te leren zeggen op het beroep dat gedaan wordt door familieleden of de baas.

en teambuilding...

Het geheim van een succesvol bedrijf schuilt in de kracht van het verbonden zijn en het samenwerken van sterke persoonlijkheden.

Wij zijn overtuigd dat mensen elkaar versterken en laten groeien tot hun hoogste potentieel, wanneer we ze leren omgaan met stress en ze zich goed voelen in hun vel. Pas dan vorm je een succesvol 'pack'. 

hand in hand

Waarom kiest jouw bedrijf voor een WOLFPACK workshop?

  • Doen en voelen
  • Buiten in de natuur
  • Kleine tips met grote impact
  • Praktijk boven theorie
  • We komen naar je toe
  • Teambuilding met blijvend effect
  • Iedereen kan mee doen

Follow the 3 C's

Wolfpack combineert het beste van verschillende werelden waaronder mindfulness, relaxatie, beweging, Buteyko ademhaling en visualisatie. Maar al snel voelden we dat mensen meer nodig hadden. Connectie vinden met elkaar om op een constructieve manier in Communicatie te gaan met elkaar zijn de ultieme voorwaarden voor een succesvolle Collaboratie project.

Onze missie is teams sterker, efficiĆ«nter en veerkrachtiger te laten werken en dit alles met ons uniek handelsmerk. 

Lees ook:

Interessante internationale artikels over stress coaching:

AARZEL NIET EN ONTVANG BINNEN  24 u een VRIJBLIJVENDE OFFERTE 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x